ВЕСТИ АРХИВА:....2012....2013....2014....2015....2016



Архива 2014. година




Крагујевац, 11. август 2014. године
Пријем за чланове
Атлетског клуба Раднички

 

- Ово је велики успех и на нама је да тај тријумф на адекватан начин пропратимо - рекао је градоначелник Крагујевца Верољуб Стевановић на пријему који је организован за чланове и руководство Атлетског клуба Раднички, који је да подсетимо, прошлог викенда одбранио титулу шампиона државе на Првенству Србије, одржаном на стадиону Чика Дача. Раднички је освојио 10.835 бодова, чак 402 више од другопласираног Партизана.

- Oвим резултатом оправдали смо очекивања спортске јавности и пред својом публиком, у веома јакој конкуренцији, остварили изузетан тријумф. Такмичење је било доста тешко, оценио је председника клуба Ивана Павловића и изразио наду да ће успети да уђу у виши ранг такмичења а у догледно време освоје титулу првака Европе.

- Услови у којима ови млади и таленотовани људи раде и тренирају, казао је Павловић, нису достојни шампиона, али они успевају да се издигну изнад тога..

- Наша је обавеза као локалне самоуправе, нагласио је Стевановић, да све што је постигнуто у области спорта сачувамо и покушамо да подигнемо на виши ниво како се у тој области не би све свело на Београд и нешто мало на Нови Сад. Без обзира на околности и изузетно тежак економски тренутак можете очекивати третман какав заслужујете као екипа и као шампиони.




Copyright © 2012 АТЛЕТСКИ САВЕЗ ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ. Сва права задржана
web by...
Александар Јекић